THIRRJE PUBLIKE PËR SHKOLLA FILLORE DHE TË MESME NË LUGINËN E PRESHEVËS

Ftohen shkollat fillore dhe të mesme në Luginën e Preshevës me mësim në gjuhën shqipe që të aplikojnë për mjete financiare që Këshilli Kombëtar Shqiptar ndan në zbatim të Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 08/L-260 nnën-programi “Përkrahje për Luginën e Preshevës”! Për informata shtesë ju lutem na shkruani në kksh.grantet@gmail.com ose na … Vazhdoni me leximin e THIRRJE PUBLIKE PËR SHKOLLA FILLORE DHE TË MESME NË LUGINËN E PRESHEVËS