Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lista preliminar për Thirrjen për bursa studentore

Lista preliminare mund të ankimohet në shkallën e dytë nga aplikuesi, brenda një afati 8 ditor nga data e shpalljes se listës. Të gjitha ankimimet dhe dokumentacioni në të cilin mbështetet ankimi juaj duhet të dorëzohen në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar në Bujanoc brenda afatit 8 ditor nga data e shpalljes së kësaj liste.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *