Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

LISTA PËRFUNDIMTARE PËR THIRRJEN PËR THIRRJEN PËR NDIHMË TË NJËHERSHME FINANCIARE PËR NXËNËSIT PA ASNJË PRIND OSE VETËM ME NJË PRIND (PRINDI I/E TË CILËT KANË VDEKUR) DHE FAMILJET ME 3 OSE MË SHUMË FËMIJË NË PROCES EDUKATIVO-ARSIMOR

Kjo është lista përfundimtare për thirrjen për ndihmë të njëhershme financiare për nxënësit pa asnjë prind ose vetëm me një prind (prindi i/e të cilët kanë vdekur) dhe familjet me 3 ose më shumë fëmijë në proces edukativo-arsimor, pas përfundimit të shqyrtimit të ankesave që janë dërguar nga aplikuesit. Vendimet lidhur me ankimimin do t’i dërgohen secilit ankimues në adresën e tyre postare të vendosur në aplikim.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *