Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATAT QË KANË NË FOKUS AVANCIMIN DHE SOCIALIZIMIN E FËMIJËVE ME NEVOJA TË VEÇANTA

Ftohen të gjithа organizatat/shoqatat e shoqërisë civile që të aplikojnë për mjete financiare që Këshilli Kombëtar Shqiptar ndan në zbatim të Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 08/L-260, nën-programi “Përkrahje për Luginën e Preshevës”

            Qëllimi specifik i thirrjes së përgjithshme publike është promovimi, edukimi dhe forcimi i identitetit të shqiptarëve në Republikën e Serbisë.

            Shuma e përgjithshme e mjeteve financiare që do të ndahen sipas kësaj thirrjeje publike do të përcaktohet nga Këshilli Kombëtar Shqiptar, me vendim të veçantë.

Më poshtë gjeni vendimin e thirrjes dhe Formularin me dokumentet e nevojshme për aplikim për të gjithë studentët shqiptar të Luginës.

Ju lutemi që formularin t’a plotësoni dhe t’ja bashkangjitni dokumenteve tjera gjatë aplikimit!

Afati i aplikimit nga është nga 19 Prill deri në 9 Maj 2024.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *